In vier stappen van jongheer tot heuze gentleman

woensdag, oktober 28, 2015


Een echte  man weet als geen ander dat zijn uiterlijke verzorging hem kan kraken als jongeheer of kan maken tot een heuze gentleman. Om sommige mannen een handje te helpen om fresh voor de dag te komen, komt TABAC met GENTLE MEN's CARE: een nieuwe uitgebalanceerde productlijn met maar liefst  negen verzorgingsproducten  voor een effectieve en efficiënte male grooming routine.

De optimale huidverzorging om als een ware gentleman voor de dag te komen bestaat uit vier stappen, namelijk; Cleansing, Shaving, Care en Fragrance.

TABAC Gentle Men's Care Shower Gel

STAP 1: Cleansing
De TABAC's Gentle Men's Care Shower Gel is de ultieme formule waarmee elk grooming routine hoort te beginnen. De milde vochtinbrengende gel zorgt niet alleen voor een grondige reiniging van jouw hele lichaam, maar bereidt jouw huid ook voor op een ideale scheerbeurt.

TABAC Gentle Men's Care Shaving Gel

STAP 2: Shaving
Om de scheerbeurt te beginnen smeer je je gezicht in met de shaving gel. De gel bevat geen alcohol en is verrijkt met aloë vera, ideaal voor een (over)gevoelige huid.

TABAC Gentle Men's Care Moisturizing Cream
TABAC Gentle Men's Care After Shave Lotion
TABAC Gentle Men's Care After Shave Balsam


TABAC Gentle Men's Care Moisturizing Gel

STAP 3: Care
Geen enkele scheerbeurt is compleet zonder de perfecte nazorg. TABAC heeft voor elk huidtype wat wils. Of het nou een lotion, balsem, crème of gel is. Deze aftershave producten zijn speciaal ontwikkeld voor mannen, versnelt de genezing na het scheren, werkt vocht inbrengend en biedt extra weerstand tegen stress.

TABAC Gentle Men's Care Eau de Toilette


STAP 4: Fragrance
De ultieme grooming  routine van TABAC rond je af met de eau de toilette en de deodorant. De frisse en dynamische geur opent met een sensatie van peer gecombineerd met een sprankelende hint van sinaasappel. Een perfecte combinatie dat garant staat voor een energieke uitstraling!


 De brede gamma aan producten met een straightforward design biedt een uitkomst voor de moderne man. Want hij die goed voor zichzelf zorgt, zit ook lekker in zijn vel en straalt dat ook uit! So TAKE CARE and be a gentleman!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook