WIN: Head & Shoulders Active Sport Collectie-pakket t.w.v. €20,00

vrijdag, januari 24, 2014


De Olympische Winterspelen, ze staan weer voor de deur. Dit keer moeten we massaal naar Rusland afreizen om gespierde mannen in veel te strakke pakjes te kunnen aanschouwen. De topsporters hebben jaren toegeleefd naar dat ene moment, daar in Sochi waar alles moet gebeuren. En als je met een topsnelheid de baan over schaatst, je de longen uit je lijf board in de koude sneeuw of je geconcentreerd en bobslee bestuurt, zijn kopzorgen over haar en hoofdhuid net even te veel.

Daarom introduceert Head & Shoulders ter gelegenheid van de Olympische Winterspelen 2014 een nieuwe limited edition van de Active Sport collectie met Gianni Romme als het nieuwe gezicht! En wat is een limited edition in één design? Precies. Er zijn uiteraard verschillende design verkrijgbaar en speciaal voor de Winterspelen heeft Head & Shoulders een verfrissende mentholgeur ontwikkeld. Een optimale boost van frisheid die je de hele dag topfit en scherp houdt. Bij regelmatig gebruik van Head & Shoulders Active Sport shampoo voelt je haar fris en zacht aan en is het tot wel 100% verlost van roos.

Meervoudig Olympisch kampioen en assistent-trainer van het Nederlandse Liga team, Gianni Romme kiest niet voor niets zelf dan ook voor de Head & Shoulders Active Sport shampoo:


 "De haarverzorgingsproducten van Head & Shoulders geven je het vertrouwen dat NIETS je in de weg staat om je doel te bereiken! Niemand, en zeker een topsporter niet, wil worden afgeleid door roos of een hoofdhuid die ongemakkelijk aanvoelt. Ik vertrouwde al op Head & Shoulders toen ik zelf voor de gouden plak streed. En dat doe ik nog steeds nu ik anderen klaarstoom voor het podium van de Olympische Spelen".De topsporters zijn er klaar voor, nu jij nog! Samen met Head & Shoulders mogen wij maar liefst 5 Active Sport Collectie pakketen (t.w.v. €20,00) weggeven. En om je mooie, frisse en zachte haren te beschermen tegen de kou die er aan zit te komen, zit er ook nog een fashionable ijsmuts bij.
Wil jij kans maken op dit pakket en kan je ook wel een warme ijsmuts gebruiken? Laat dan een reactie achter waarin jij vertelt waarom juist jij deze limited edition van Head & Shoulders zo goed zou kunnen gebruiken.


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook