Olaf Hussein is vanaf nu wereldwijd beschikbaar bij Afura

dinsdag, januari 07, 2014

Olaf Hussein

Olaf Hussein, het nieuwe denim merk geboren in Amsterdam, kun je al een tijd vinden bij een paar mooie fysieke winkels in onder andere Amsterdam, Parijs en Berlijn. Vanaf nu kan je voor deze fijne denim ook terecht bij de online shop Afura. Mocht je zoals velen niet in de buurt van één van de winkels wonen, kan je jouw broek nu gewoon laten opsturen.

Olaf Hussein The Black Selvedge

De jeans van Olaf Hussein komen in twee fits; de New Standard, voor de man met bovenbenen, en de New Standard Slim voor de slankere man. Op de website van Afura vindt je een handige pagina met alle ins en outs over de broeken. Zit je bestelde broek toch niet lekker? Geen probleem, je kan je Olaf Hussein kosteloos omruilen voor een andere maat of fit. Ook hebben ze een kantoor in het centrum van Amsterdam waar je welkom bent om te passen onder het genot van een kop koffie.

Olaf Hussein The Grey Selvedge

Voor diegene die Olaf Hussein nog niet kennen; dit denim merk vindt zijn roots terug in Amsterdam. De jeans, een mix van modern en klassiek, worden gemaakt van hoge kwaliteit Japans doek. Het gebruikte doek samen met de klassieke en geraffineerde details, zorgen voor een cleane en simpele stijl met oog voor detail en kwaliteit.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook