Review: LabSeries Pro LS All-in-One Face Treatment

woensdag, november 27, 2013


Een uitgebreide grooming-routine is niet aan ieder man besteed. Of het nou door een hectische levensstijl komt of gewoon door pure gemakzucht is de grote vraag. Toch willen we allemaal onze huidproblemen aanpakken om goed voor de dag te komen. En daar draagt LabSeries een steentje aan bij met een eenvoudig, snel en doeltreffend huidverzorgingsproduct zonder omhaal, namelijk de Pro LS ALL-IN-ONE FACE TREATMENT.

De geavanceerde formule verzacht en kalmeert onmiddellijk een rode en geïrriteerde huid door het scheren, en de huid wordt opnieuw gehydrateerd door krachtige hydraterende ingrediënten. Bovendien zorgt PRO LS ervoor dat de huid niet glimt en helpt deze formule het aanzien van lijnen en rimpels na verloop van tijd te verminderen.GEBRUIK: Verdeel een kleine hoeveelheid over de vingertoppen en breng het vervolgens met draaiende bewegingen aan op je gezicht na het reinigen of scheren.

ERVARING: De lotion heeft geen uitgesproken geur, maar voelt zacht aan en laat een frisse gevoel achter op je gezicht. Het is makkelijk te gebruiken voor en na het scheren. Door de kleine verpakking kun je het overal mee naartoe nemen.  Goed voor elke dag, op reis en in de sporttas.


Lab Series Skincare for Men PRO LS ALL-IN-ON FACE TREATMENT heeft een adviesprijs in Nederland van €33,00 en is beschikbaar in geselecteerde parfumerieën en bij de Bijenkorf.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook