Van Gils introduceert LIVE

dinsdag, augustus 27, 2013

Van Gils LIVE

Van Gils Parfums, het enige mannenparfummerk van Nederlandse bodem, staat al decennia lang garant voor karakteristieke, stijlvolle en intense geuren. In september wordt een nieuwe geurlijn aan de collectie toegevoegd, genaamd LIVE. Deze nieuwe geurlijn doet mannen realiseren dat er meer in het leven is dan werk en de dagelijkse routine. De geur staat voor het maken van eigen keuzes, genieten van het hier en nu en het waarmaken van dromen; Carpe Diem.

Van Gils LIVE eau de toilette


Van Gils LIVE opent met een sensatie van frisse berglucht gecombineerd met sprankelende sinaasappel en grapefruit. Het hart van de parfum is gevuld met vetiver en patchouli die samen een houtige vibratie teweegbrengen. In de basis voelt de parfum sensueel aan door de subtiel aangebrachte combinatie van vanille en leer.

Van Gils LIVE deo stick


Van Gils Parfums biedt mannen voor ieder moment een passende geur, of het nu een avontuurlijke, casual of zakelijke gelegenheid is. Met de introductie van LIVE voegt Van Gils Parfums een karakteristieke geur toe voor het ultieme geluks- en genietmoment.

Van Gils LIVE deo spray


De LIVE-lijn bestaat uit een eau de toilette van 75ml (€50.84) en 40ml (€34.57) een after shave van 40ml (€27.45), een shower gel van 150ml (€17.79), een deodorant stick van 75 ml (€21,35) en een deodorant spray van 150ml (€ 21,35).

Van Gils LIVE

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook