Review: EVOLUTIONMAN Cleanse & Shave

woensdag, juli 10, 2013


De man van tegenwoordig heeft geen tijd zijn ochtenden te beginnen met een glas vers geperste jus d'orange. Snel een kop koffie en gaan met de alledaagse hectiek. Om toch nog de ochtenden met een portie vitamine C te beginnen introduceert EVOLUTIONMAN hun nieuwe Cleanse & Shave met de geur van vers geperste sinaasappels.

De multifunctionele formule van de Cleanse & Shave houdt rekening met de drukke planning van de moderne man en probeert zo de man wat tijd te besparen tijdens zijn grooming-routine. Het is een gezichtsreiniger die de teint en textuur van de huid optimaliseert en tegelijkertijd de haartjes van de baard verzacht voor een optimale scheerbeurt.GEBRUIK: Breng een kleine hoeveelheid aan op je gezicht en spoel het daarna goed af voor een diepe reiniging. Vervolgens breng je rijkelijk een hoeveelheid aan op je gezicht met wat water totdat het lekker dik zeepsop wordt. En tada; je scheerbeurt kan beginnen. Eenmaal geschoren je gezicht goed droog deppen.ERVARING: Wat mij als eerst opvalt is de heerlijke frisse geur van sinaasappels. Werkelijk verkwikkend! De textuur van de balsem is een beetje plakkerig, maar laat na het reinigen een glad laagje achter op je gezicht. Hier was ik heel enthousiast over. Wie wil er nou geen gladde huid? De scheerbeurt zelf ging wat moeizaam. Door de dikke, plakkerige textuur van de balsem bleef het zeepsop tussen mijn scheerlemmetjes kleven en moest ik mijn scheermes vaker spoelen dan dat ik gewend ben. Niet echt tijdbesparend. Zelf heb ik een harde baard , ook dat speelt mee. Voor een zachter e baard is dit product ideaal.

Hoewel het scheren niet aan mijn verwachtingen voldeed, zou ik de Cleanse & Shave zeker aanraden als een gezichtsreiniger! Vooral de geur van de sinaasappels zorgt voor een goed begin van de dag en werkt tevens ook rustgevend - ideaal om een goed e nachtrust mee te beginnen.De Cleanse & Shave (150ml, €27,90) van EVOLUTIONMAN is o.a. te verkrijgen via de webshop van Shampoonista.nl

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook