Review: AMANDO Shave & Balm in 1

dinsdag, juni 25, 2013

AMANDO SHAVE & BALM IN 1

De vernieuwde mannenverzorgingslijn van AMANDO is alleen geschikt voor echte kerels. Deze nieuwe producten maken het leven van de man een stuk aangenamer. Producten zonder poespas die er alles aan doen het leven van elke man zo overzichtelijk en simpel mogelijk te houden. En deze filosofie is duidelijk terug te vinden bij de Shave & Balm in 1 Triple Shaving System.

AMANDO SHAVE & BALM IN 1


AMANDO Shave & Balm in 1 verzorgt de huid tijdens én na het scheren en heeft een licht energieke mannelijke geur die gemakkelijk te combineren is met je eigen eau de toilette. Het unieke Triple Shaving System met verzorgende en hydraterende bestanddelen beschermt de gevoelige huid met als resultaat: een zeer glad geschoren huid!

AMANDO SHAVE & BALM IN 1


GEBRUIK: Verdeel een klein hoeveelheid over de vingertoppen en breng het vervolgens met draaiende bewegingen aan op het hele stuk huid dat je wilt scheren. Scheer altijd in de richting van de baardgroei mee om ingegroeide haren te voorkomen. Scheer je nek en kin als laatste. Deze haartjes hebben het langst nodig om zacht te worden.

ERVARING: Wat mij als eerst opvalt is de heerlijke frisse geur van de balsem. De geur is heel uitnodigend en bereid je al voor op een aangename scheerbeurt. De balsem zelf is zijde zacht van structuur, maar eenmaal op de huid aangebracht voelt het wat plakkerig aan. Dat neemt niet weg dat het verkoelende effect van de balsem fijn aanvoelt. Het scheren zelf gaat heel soepel en resulteert in een gladde scheerbeurt.

Aangenaam verrast, het product doet wat het beloofd en is zeker een aanvulling op het verzorgingsritueel van de moderne man.

AMANDO SHAVE & BALM IN 1De AMANDO-man laat zijn mannelijkheid pas echt zien door in plaats van een scheermes te gebruiken, zich te scheren met een samurai zwaard! Dus laat zien dat je een échte kerel bent en houdt je leven overzichtelijk en simpel met de Shave & Balm in 1 (200ml, €9,95) van AMANDO.You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook