Mr Maroosh: Not Your Ordinary Shaving Brand

vrijdag, juni 14, 2013

Mr Maroosh

Mr Maroosh introduceert een nieuwe lijn unieke, natuurlijke scheerproducten van hoge kwaliteit met bijzonder geuren. Met een aantal unieke, natuurlijke scheerproducten hoeven mannen niet langer genoegen te nemen met een snelle en oncomfortabele scheerbeurt, maar kunnen zij elke dag genieten van scheren zoals het bedoeld is: ambachtelijk en met kwaliteitsproducten.

Mr Maroosh brengt dit seizoen twee scheercrèmes op de markt. De eerste, Come On In, is geïnspireerd op het moment van binnenkomst bij de barbier. De crème combineert een frisse geur die aan de dynamische buitenwereld doet denken, met een warme noot die staat voor het hartelijke welkom in de barbierszaak van Mr Maroosh. Take a Seat, de tweede crème, is gewaagd en mannelijk. De crème bevat hout- en leerachtige geuren die doen denken aan het moment in de barbiersstoel. De unieke scheerkwast van Mr Maroosh maakt de ervaring compleet.

Come On In Take a Seat
Het streven van Mr Maroosh is om mannen ook thuis te voorzien van een bijzondere scheerervaring - een ongestoord moment van verwenning en verkwikking. De producten van Mr Maroosh zijn onder meer verkrijgbaar bij Barber, Velour en Property Of... in Amsterdam, het Haagse Sjaak Hullekes en online via www.mrmaroosh.com

Mr Maroosh Barber


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook