Uomo, het symbool van moderne mannelijkheid

vrijdag, mei 31, 2013

Ermenegildo Zegna Uomo

Fashion master Ermenegildo Zegna presenteert Uomo: een moderne, iconische geur van het huis Ermenegildo Zegna. De nieuwe geur is een spannende samenstelling van natuurlijke ingrediënten en innovatie, een mix van traditie en luxe, natuur en de mens.

Ermenegildo Zegna Uomo
Uomo is ontwikkeld door parfumeur Alberto Morillas. Morillas streefde naar een geur die de onweerstaanbare spanning tussen kracht en licht zou benadrukken en dit heeft hij bereikt door een ongekende combinatie van twee krachtige ingrediënten: Zegna Bergamot en Violettyne Captive. Wanneer deze twee geurnoten samenkomen, komt er een explosie vrij van zelfvertrouwen en kracht, samensmeltend in het summum van mannelijkheid.

Elegante Vetiver verankert de geur in authenticiteit en waarheid. Het mannelijke Cedarwood maakt de geur tegelijkertijd opzwepend. De drager wordt omringd door een magnetische warmte.

Ermenegildo Zegna Uomo
Uomo heeft een zomerse frisheid dat perfect past bij de man die leeft met passie en zijn roeping nastreeft.

Uomo heeft een compleet aanbod van zes producten : eau de toilette (30ml - €48, 50ml - €66.20, 100ml - €90.30), een after shave balm (100ml - €66), een after shave lotion (100ml - €66) en een hair & body wash (200ml - €30).

De complete lijn van Uomo is vanaf 1 juni verkrijgbaar in geselecteerde parfumeries en de Zegna boetiek. Laat je deze zomer verassen door de verleidelijke frisheid van Uomo.

Ermenegildo Zegna Uomo

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook