Sanex geeft fotoshoot cadeau

woensdag, mei 08, 2013


Je huid is je grootste orgaan. Je huid is uniek. Je huid verdient het om de juiste aandacht, verzorging en bescherming te krijgen. Je huid verdient het om eens een keer op een bijzondere manier in de spotlight gezet te worden.

Topfotograaf Sander Stoepker gaat iedereen die zich aanmeldt op een unieke manier fotograferen,  BLOOT!, maar heel esthetisch, netjes in jouw favoriete pose. Iedereen die zich aanmeldt doet mee zolang er plek is. Het is geen wedstrijd. Er wordt niet gecast. Je moet wel minimaal 18 jaar zijn. Maar het maakt niet uit hoe je (huid) er uit ziet, niemand wordt uitgesloten.

Doe je mee dan krijg je een echte professionele fotosessie, een prachtige foto als eindresultaat en een pakket Sanex-producten. Ook maakt jouw foto kans om deel uit te maken van een landelijke Sanex-campagne op TV, billboards en print.

Laat jezelf in de spotlight zetten door top fotograaf. Er kunnen maximaal 10 lezers zich aanmelden via de website www.jehuidverdientaandacht.nl via mijn unieke code: 095981. Op 15 mei vervalt de code, dus wees er snel bij.


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook