Vereeuwig jullie liefde met LOVE IS ART

donderdag, februari 07, 2013


LOVE IS ART is opgericht door de Zuid Afrikaan Jeremy Brown. Als een kunstenaar van abstracte kunst maakt hij al jaren expressionistische schilderijen gebaseerd op initimiteit.

"Art takes patience, dedication, practice, creativity, an open mind, and an open heart...so does love. Love is art." - Jeremy Brown

Dat liefde een kunst is weten we allemaal, maar Jeremy gaat nog een stapje verder. Hij investeerde 6 maanden van zijn tijd om een concept verder uit te werken, zodat stelletjes het speciale moment vast konden leggen.  De LOVE IS ART kit bevat alles om uiteindelijk het speciale moment te vereeuwigen als een expressionistische kunstwerk.

Het canvas kan worden gespannen op een houten frame en worden opgehangen. Een herinnering aan een fantastisch moment samen. Hoe het werk is ontstaan, blijft een geheim van het stel dat het gemaakt heeft.


De LOVE IS ART kit is een origineel cadeau voor geliefden. Het is verpakt in een stijlvolle verpakking. Ook zeer geschikt als cadeau bij een verloving, trouwerij of op valentijnsdag. Voor meer informatie over LOVE IS ART ga je naar: www.loveisart.nl

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook