Review: Moroccanoil Treatment

vrijdag, januari 11, 2013De producten van Moroccanoil zijn een ware must onder alle Amerikaanse beroemdheden. Voorheen waren de producten van Moroccanoil alleen te koop via buitenlandse webshops, maar nu zijn er talloze webshops en salons in Nederland, zoals Shampoonista.nl, die het merk gebruiken en/of verkopen. Maar wat maakt de producten van Moroocanoil zo speciaal? Ik test de Moroccanoil Treatment.

De unieke formule op basis van arganolie, rijk aan anti-oxidanten, vitaminen en proteïnen, wordt gemakkelijk opgenomen door vochtig én droog haar. Het verbetert en herstelt de conditie van het haar, maakt het veerkrachtig, makkelijk doorkambaar, elimineert het pluizen en geeft een diepe glans en een zachtere textuur zonder het haar vet te maken.

Hoewel dit meer een product is voor langer haar kunnen mannen met een korte coupe de Moroccanoil Treatment ook gebruiken. Je brengt een kleine hoeveelheid aan op de handpalmen en masseert het door vochtig of droog haar. Doe dit vanaf het midden van de lengte tot aan de punten. Föhn het haar of laat het aan de lucht drogen. Ik gebruik de Moroccanoil als basis voor een extra gezonde gloed.  Moroccanoil Treatment is te koop bij diverse kappers of webshops, waaronder Shampoonista.nl. Voor meer informatie over de producten van Moroccanoil ga je naar: www.moroccan-oil.nl


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook