Tom Ford Noir

donderdag, december 20, 2012


Tom Ford presenteert zijn nieuwe signature geur voor mannen: Tom Ford Noir. Een klassiek, oriëntaals Franse geur. Een geur waar ik, na Black Orchid, onmiddelijk weg van was!

Noir is enigmatic, complex and surprising. Its spice notes are soft and extraordinarily sophisticated; it juxtaposes a grand and feminine rose with cool and extremely precious orris. Then the oriental warmth pulls you closer in an almost addicting way. Noir is perhaps my most personal fragrance yet.-Tom Ford

Het topakkoord van Noir begint met een groen randje van Italiaanse bergamot, verbena en karwij, gevolgd door een prikkelende zoete noot van viooltjes met roze bessen die samen de kruiden zwarte pepper en nootmuskaat in het hart begeleiden. De basis krijgt een sensueel karakter door amber, vetiver en patchouli dat uiteindelijk het romige effect van vanilla, civet en bezoïne op de huid achterlaat.Tom Ford Noir is gegarandeerd een 'head turner' en draagt onmiskenbaar de handtekening van Mr. Ford. De eau de parfum van 50ml kost €77,00 en het flesje van 100ml €115,00. Voor sommigen wat prijzig, maar niet alleen jij, maar ook iedereen om je heen heeft er plezier van als je het draagt. Een ware investering.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook