Dolce & Gabbana The One for men

woensdag, december 19, 2012


Dominico Dolce en Stefano Gabbana zijn de twee Italiaanse modeontwerpers achter het wereldberoemde merk Dolce & Gabbana. Hoewel zij bekend staan als een modelabel, lieten zij blijken ook neus te hebben voor luxueuze geuren. Zo ook met Dolce & Gabbana The One for men.

De geur is ontwikkeld door Olivier Polge en werd in de lente van 2008 gelanceerd. Matthew McConaughey werd gekozen als 'The One' en werd het gezicht van de campagne. Het modeduo was op zoek naar een echte ster die zelfverzekerd, charismatisch, atletisch, elegant en sensueel is. Een echte verleider, net als de geur zelf.
Grapefruit, koriander en basilicum vormen het heldere en elegante topakkoord. De kruidige, warme hartnoten van kardemom, gember en oranjebloesem voegen een sterk sensuele component toe, waar cederhout, grijze amber en tabak de geur zijn authentieke mannelijke karakter verlenen.

Dolce & Gabbana The One for men is geschikt voor mannen van alle leeftijden en kan het best gedurende de wintermaanden gedragen worden. Dit voornamelijk door de warme, kruidige geuren in de hartnoten die je het gevoel geven alsof je heerlijk in de zon aan het baden bent.You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook