Van Gils introduceert FROSTED

zondag, november 11, 2012


Van Gils Parfums, het enige mannenparfummerk van Nederlandse bodem, staat al decennia lang garant voor karakteristieke, stijlvolle en intense geuren. In september werd een nieuwe geurlijn aan de collectie toegevoegd, genaamd FROSTED. Van Gils FROSTED is een frisse, mannelijke geur die perfect past bij elk actieve en avontuurlijke man.


FROSTED opent met een citrus cocktail van citroen en petitgrain gemengd met aquatische noten die het frisse karakter van de geur accentueren. De kern geeft de geur een fruitige en kruidige twist door de compositie van appel, salie en oranjebloesem. Het kruid patchouli geeft de basis van de geur een verfijnde kracht gehuld in de warmte en sensualiteit van muskus en tonkabonen.


De naam van het parfum is doorvertaald in het ontwerp van de fles, welke antraciet van kleur is en een 'frosted' finish heeft. Het groene, frisse en fruitige karakter van FROSTED past perfect bij mannen die van sportieve geuren houden. De FROSTED-lijn bestaat uit een eau de toilette van 50ml(€39) en 30ml(€29) een after shave van 30ml(€23) en een shower gel van 200ml(€21)

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook