JBL lanceert ‘s werelds eerste speakerdocks voor de nieuwe iPhone 5 en iPad Mini

zondag, november 25, 2012


HARMAN brengt de JBL OnBeat Micro en de JBL Venue LT op de markt, ‘s werelds eerste speakerdocks met ondersteuning voor de nieuwe Apple iPhone 5, iPad Mini, de nieuwe iPod-modellen en de vernieuwde iPad met Retina-display. De twee JBL-speakers bieden gebruikers flexibiliteit bij het beluisteren van muziek doordat er geen speciale Apple-kabels of adapters nodig zijn. De nieuwe Apple Lightning-producten kunnen in beide JBL-speakersdocks worden opgeladen.

JBL OnBeat Micro


De JBL OnBeat Micro is een bijzonder geraffineerde mobiele speaker die gemakkelijk in een tas of koffer past. Hij is uitgerust met twee full-range-transducers en ingebouwde digitale signaalverwerking, die samen een dynamisch, kamervullend geluid produceren. De JBL OnBeat Micro kan op batterijen tot vijf uur lang worden gebruikt. Wanneer er een iPhone 5, een iPod touch vijfde generatie of een iPod nano op wordt aangesloten, kan deze in combinatie met de bijgevoegde AC-adapter worden opgeladen. De draagbare speaker beschikt ook over een ingebouwde USB-aansluiting voor het gebruik van andere draagbare apparaten. Voor de JBL OnBeat Micro kan een gratis muziek-app van JBL worden gedownload. Hiermee kan de gebruiker eigen playlists maken, het volume aanpassen en door albumcovers heen bladeren.JBL OnBeat Venue LT


De JBL OnBeat Venue LT is een robuuste draadloze speaker voor thuis en beschikt over een verborgen Lightning-dockconnector achter het JBL-logo aan de onderkant van de luidspreker. Daarnaast beschikt de dock ook over twee full-range-luidsprekers en Slipstream-port-technologie voor een krachtige bas en een verrassend groot bereik. De speaker kan dankzij de exclusieve TrueSteam-technologie van HARMAN draadloos streamen met Bluetooth en worden aangesloten op maximaal acht mobiele apparaten. Hierdoor is de OnBeat Venue LT bijzonder flexibel en ideaal voor gebruik met de iPad Mini en de vernieuwde iPad met Retina-display. De JBL OnBeat Venue LT bevat de MusicFlow™-app, die gratis kan worden gedownload. Hiermee kan de gebruiker eigen playlists en mixen maken, het volume en de geluidsfrequenties aanpassen en door albumcovers heen bladeren.

De JBL OnBeat Micro is vanaf eind november verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van €99, - . Voor de JBL OnBeat Venue LT geldt een adviesprijs van €229, - en zal pas in december beschikbaar zijn. Beide modellen zijn verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, in Apple Stores, in de online-winkels en via www.jbl.nl.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook