gsus sindustries en Antoine Peters bundelen opnieuw de krachten

woensdag, november 14, 2012


gsus sindustries en Antoine Peters slaan na een succesvolle samenwerking in 2011 nog een keer de handen ineen en wel op feestelijke wijze dit keer. Beiden staan bekend om hun speelse, eigenzinnige benadering van mode en dat is duidelijk zichtbaar in deze nieuwe gezamenlijke collectie genaamd ‘bow tie’.

Uitgangspunt voor de collectie was het creëren van een echte feestcollectie. Geen slingers en confetti, maar formal fun, een speels design met een geraffineerd randje.

"Het ultieme symbool hiervoor is de vlinderstrik," aldus Peters, die er samen met gsus voor koos om dit elegante accessoire een centrale plaats te geven in de collectie. Het resultaat is een serie volwassen, stijlvolle designs met een knipoog. Classics met een twist.
De vlinderstrik zit in ieder afzonderlijk kledingstuk, zichtbaar of minder zichtbaar, verborgen. De strik is doorvertaald naar print, draping, detail en ook het patroon van een aantal ontwerpen. Zo is er een herenblouse met een all-over print van vlinderstrikjes. De print is abstract van veraf, maar blijkt een stuk uitgesprokener van dichtbij en is tevens ook mijn favoriet!

John AOP - €99,00
De limited edition collectie ´bow tie´ is vanaf half november verkrijgbaar. Voor meer informatie over de 'bow tie'-collectie ga je natuurlijk naar de site van gsus sindustries.
 

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook