G-SHOCK komt met een smart-watch

vrijdag, november 16, 2012


Casio Europe GmbH kondigt de release aan van de GB-6900AA, een schokbestendig horloge dat kan communiceren met de iPhone 4S en de iPhone 5 via de “G- SHOCK+” applicatie. Deze nieuwe G-Shock is een horloge dat past bij de volgende generatie, uitgerust met Bluetooth v4.0.

De nieuwe GB-6900AA geeft een signaal af bij inkomende oproepen en e-mails. Ook de alarmfunctie van de iPhone kan er mee geactiveerd worden. Daarnaast kan het horloge automatisch zijn tijd aanpassen volgens verschillende tijdzones door zich te synchroniseren met de gegevens van de iPhone. Handmatig de tijd en datum instellen is dus niet meer nodig! Bovendien ben je met een blik op je pols op de hoogte van nieuwe e-mails en inkomende gesprekken, een tijdbesparend voordeel voor drukke dragers.De GB-6900AA is afgewerkt met verschillende functies en styling om zijn technologische vooruitgang te vertegenwoordigen, hierin is ook een high-brightness LED blacklight inbegrepen, 2 jaar lange levensduur van de batterij en een speciaal “G” logo dat de compatibiliteit aangeeft met de Bluetooth v4.0 technology.

Het nieuwe horloge zal beschikbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland. Rusland en andere Europese landen volgen in februari 2013.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook