Exentri World Wide Wallet

zaterdag, november 17, 2012


Het Noorse portefeuillemerk Exentri is vanaf dit najaar verkrijgbaar in de Benelux. Exentri biedt een makkelijke en veilige oplossing voor een overvolle portemonnee en is in thuisland Noorwegen al uitgegroeid tot een ware must-have! Volgens de Nederlandse distribiteur Ronald Borggreven zou Exentri, gezien het succes in de huidige afzetmarkt, nog wel eens de wereld kunnen gaan veroveren. Niet voor niets is de slogan ‘Exentri World Wide Wallet’!

De portemonnee heeft aan de buitenkant twee slimme uitsparingen, waardoor de twee meest gebruikte betaalkaarten met een simpele duimbeweging bereikbaar zijn, zonder de portefeuille te hoeven openen.  In mijn geval heeft mijn pinpas en mijn ov-kaart een permanente plaats gekregen.


Eenmaal opengeklapt biedt de leren portefeuille ruimte aan minimaal zes pasjes en papiergeld. Hoewel er geen ruimte is voor muntgeld, past het perfect bij iemand die, net als ik, alles met een pasje afrekent. Toch had het wel fijn geweest voor momenten waarop muntgeld zijn weg naar je portemonnee vindt.

De Exentri portefeuille is er zowel voor dames als voor heren, in diverse ledersoorten en kleuren. Elke portefeuille is verpakt in een mooie giftbox. Exentri is verkrijgbaar bij de betere lederwaren- en modespeciaalzaak, voor een adviesprijs van €49,95. Ook is de portemonnee via de webshop van Fonq te verkrijgen.


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook