Annie Leibovitz visualiseert The Macallan Moment

maandag, november 26, 2012


The Macallan, ook wel de ‘Rolls Royce’ onder de Scotch single malt whisky’s genoemd, heeft voor de derde editie van Masters of Photography ’s werelds meest beroemde fotograaf weten te contracteren. In The Masters of Photography: de Annie Leibovitz Editie brengt Annie Leibovitz, onder het thema 'The Last Word' de essentie van The Macallan in beeld met haar uitzonderlijke fotografiestijl.

De populaire Schotse acteur Kevin McKidd, onder andere bekend van de hitserie Grey’s Anatomy en de film Trainspotting, heeft in deze editie de hoofdrol. The Macallan heeft gekozen voor McKidd vanwege zijn authenticiteit en charismatische uitstraling, die perfect passen bij het The Macallan moment dat in de foto's wordt weergegeven. McKidd was in zijn jeugd zelf werkzaam in de The Macallan distilleerderij en heeft dan ook grote affiniteit met het merk.


De campagne geeft een dag uit het leven van de acteur weer, waarop hij op verschillende momenten van de dag, in verschillende stemmingen en gelegenheden, van The Macallan geniet. Annie Leibovitz heeft voor deze campagne vier krachtige foto’s gemaakt met elk een karakteristieke uitstraling. Het thema verwijst naar The Macallan als het laatste woord in luxe; de ultieme Single Malt voor de meest memorabele gelegenheid.

Deze single malt whisky's is in Nederland verkrijgbaar bij enkele geselecteerde whiskyspecialisten voor een consumentadviesprijs van € 2.250,-.


You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook