The crash: DE STERKSTE KOPTELEFOON OOIT

dinsdag, oktober 23, 2012


O’Neill introduceert een koptelefoon die de definitie van kracht en duurzaamheid naar een hoger niveau tilt. “THE CRASH” is bestand tegen alles wat op zijn pad komt en biedt een ongeëvenaarde geluidskwaliteit in een stoer design. Na maanden van testen, kan Philips samen met O’Neill officieel het nieuws bekendmaken dat zij hun sterkste koptelefoon ooit hebben ontwikkeld: “THE CRASH”.

De flexibele hoofdband van “THE CRASH” veert mee met alle krachten die je op de hoofdband los laat, wat resulteert in een vrijwel onverwoestbare koptelefoon. Daarnaast heeft "THE CRASH" een geluidskwaliteit van professioneel niveau, geproduceerd door de luidspreker-drivers die volledig beschermd zitten in de ultra sterke, metalen oorschelpen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de koptelefoon meer is dan alleen de heersende 'accessoire' in de huidige straatbeeld.
Deze ongeëvenaarde kracht hoeft niet te betekenen dat het comfort hierop achteruit gaat. "THE CRASH" heeft een actieve- en een chillmodus, wat twee perfecte pasvormen oplevert. Laat hem stevig op je hoofd loeihard muziek door je oren galmen of hang hem nonchalant om je nek voor als je even wilt relaxen.


“THE CRASH” is vanaf oktober verkrijgbaar in O’Neill’s webshop en bij geselecteerde retailers voor €399,99. Voor meer informatie over "THE CRASH": www.toaheadphones.com

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook