Review: LabSeries Root Power Restorative Shampoo

donderdag, oktober 18, 2012


Een nachtmerrie voor elke man met een volle bos haar, kaal worden! Wat voor de meeste van ons een hel lijkt, is voor sommigen jammer genoeg een realiteit. Juist daarom zijn wij heel blij met de nieuwe haarverzorgingslijn van LabSeries.

De Root Power Restorative Shampoo maakt deel uit van een geavanceerde lijn die de dagelijkse haaruitval door breuk moet minimaliseren. De sulfaat-vrije formule gaat uitdroging van het haar en de hoofdhuid tegen. Ook zit er o.a Pantethine in verwerkt, dat zorgt voor de versteviging en het herstellen van beschadigd haar en Pro-Vitamine B die het haar moet verdikken. Allemaal ingredienten voor een frisse en gezond uitziende haardos!

GEBRUIK: Verdeel een kleine hoeveel Root Power Restorative Shampoo over nat haar. Masseer met de vingertoppen de hoofdhuid totdat je een koele, tintelende sensatie voelt. Laat 1 à 2 minuten intrekken en spoel daarna je haar goed af en droog vervolgens je haar met een handdoek. Voor een beter resultaat adviseert LabSeries de behandeling af te maken met de Root Power Regenerating Hair Tonic.


Ik ben al tijden een grote fan en een zeer tevreden gebruiker van de LabSeries producten. Alleen heb ik nog nooit de producten van de haarlijn gebruikt. Op verschillende internationale blogs heb ik slechte reviews gelezen, want de formule van de Root Power Shampoo is 'verbetert' en dat bevalt trouwe gebruikers niet. Hoewel veel mensen ontevreden zijn met de nieuwe formule, ben ik aardig verrast.

Voor gebruik had ik me ingesteld op een matig product. Iets wat ik normaliter nooit heb bij LabSeries. Zelf ben ik heel tevreden over het resultaat. Ik heb de shampoo nu vier weken achter elkaar gebruikt en mijn haar voelt lekker dik aan. De shampoo ruikt lekker fris en er is maar een kleine hoeveelheid nodig per keer. Na vier weken wassen (en ik was mijn haar dagelijks) is mijn fles van 250ml nog niet eens op de helft! Het is zeker de €29,00 waard en dat betekent dat de Root Power Restorative Shampoo een vaste plaats krijgt in mijn kast met grooming producten!


You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook