Ga een kleurrijke winter tegemoet met Fjällräven Kånken

dinsdag, oktober 16, 2012


De rugzak van Fjällräven Kånken is een echte wereldveroveraar. Door de combinatie van vormgeving, functionaliteit, duurzaamheid en wellicht de bijzondere geschiedenis zijn er wereldwijd al meer dan drie miljoen verkocht. De rugzak heeft een robuuste uitstraling en een ultiem draagcomfort. Dat is te danken aan de rijke ervaring dat het merk Fjällräven heeft in zwerfsport en expedities.

Fjällräven Kånken (spreek uit: ‘konken’) is gemaakt van Vinylon F: een waterafstotend, licht en duurzaam materiaal. Sinds kort is de rugzak verkrijgbaar in 27 kleuren en daardoor goed te combineren met elke outfit. De Fjällräven Kånken is voorzien van een groot hoofdvak met grote openingen om er gemakkelijk spullen in te steken en uit te halen, twee zijzakken en een zak met rits aan de voorkant, handgrepen bovenaan en smalle, soepele schouderriemen, een zithoes in de zak achteraan met een logo dat dienst doet als reflector.

De rugzakken zijn niet alleen kleurrijk, maar ook nog eens handig en gemakkelijk in gebruik. Opgeteld de redenen waarom zoveel mensen kiezen voor deze kleurrijke rugzak. De rugzakken zijn onder andere verkrijgbaar bij outdoorspecialisten voor een adviesprijs van €59,95. Voor meer informatie ga je naar: www.fjallraven.nl


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook