WIN: 2x Protest Boardshort t.w.v. €59,99

dinsdag, augustus 14, 2012


Op 25 en 26 augustus wordt voor het derde opeenvolgende jaar de Protest Cable Call in Nieuwegein georganiseerd. Dit is de enige Nederlandse tourstop van de wereldkampioenschappen wakeboarden en wakeskaten. De Protest Cable Call 2012 wordt nu al getipt als beste en grootste wakeboard evenement tot nu toe. Tevens zit er een klein muziekfestival aan gelinkt, waar o.a. de Handsome Poets komen optreden! Voor het Feelgood Festival op zaterdagavond zijn tickets te verkrijgen. In de voorverkoop €10,00 en aan de deur €12,50. Voor meer informatie en tickets: www.protestcablecall.com

Om jullie op de Protest Cable Call voor te bereiden mogen wij twee Protest Blacktip boardshorts verloten t.w.v €59,99.LIKE, SHARE & WIN!!

Om mee te dingen naar deze geweldige prijs hoef je alleen maar onze Facebook Fanpage te 'liken' en de post te 'sharen'. Hoe makkelijk is dat? Dus wil jij ook de laatste paar dagen van de zomer op het strand of in het zwembad doorbrengen in een boardshort van Protest? Doe dan snel mee!


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook