KURT. Dare to wear

dinsdag, augustus 21, 2012


Fashion label KURT. is in 2012 opgericht door de ex-voetballer en creatieve ondernemer, Kurt Elshot. Na een vijftien jaar lange sportcarrière, nam Kurt de tijd om zich te concentreren op zijn allerbelangrijkste passie en eeuwige liefde: mode.

De keuze om over te schakelen van sport naar mode was een gedurfde beslissing, maar één die breed werd gesteund door de Nederlandse mode-industrie.

Kurt plaatste niet alleen zijn naam op het etiket, maar stopte al zijn energie en expertise in het merk. Van concept tot ontwerp en van ontwerp tot productie is Kurt verantwoordelijk voor elk aspect van zijn collectie. Een collectie die wordt gekenmerkt door een stijlvol en tijdloos design, onberispelijke pasvorm en een visie die zich naadloos vermengt met een ruwe aanraking van de mode.KURT. is een merk dat anticipeert op de behoeften van de moderne man die zich graag onderscheidt. Alle stukken in de collectie worden op maat gemaakt in zijn eigen atelier. Zijn uiteindelijke doel is om een grotere productielijn op te zetten zodat zijn kleding ook bij winkels verkocht kan worden.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook