Hipster Galore met Wrangler

woensdag, augustus 01, 2012


Het steeds vernieuwende Amerikaanse outdoor denimmerk Wrangler komt met een zomerse collectie, geïnspireerd op het moderne straatbeeld van de hipster.

De Westside Hipster look is geïnspireerd op de Amerikaanse college-kids die boven hun bureau er representatief en zelfs studentikoos uitzien, maar uit het zicht van leraren krijgt de look een rauw en stoer randje door sportieve vale denims of chino’s. Het contrast tussen de nette top en stoer versleten jeans definieert de Westside Hipster stijl.

Een seizoen vol contrasten en dat uit zich ook in hippe strepen. Witte strepen lopen stoer over de naden. Felle kleurblokken domineren de poloshirts. Selvedge zorgt voor fascinerende plooien in shirts.Om de look af te maken is de accessoirecollectie opgebouwd uit huidkleurige lichte leersoorten en selvedge. Het lichte leer is onbewerkt en heeft een bleek beige ondertoon. Dit leer is net als dry denim: hoe meer je het draagt, des te unieker het wordt. In de zon wordt het leer zelfs een tintje donkerder!

Selvedge wordt vertaald naar accessoires, door denim te combineren met leer. De Denim Weave Belt is van gevlochten denim met cognackleurig leer. De Denim Rucksack, een iconisch item, heeft witte banden die contrasteren tegen het donkere denimkatoen. De Suede Rucksack heeft hetzelfde ontwerp, maar is uitgevoerd in toon op toon tabakbruin Velvet Crust koeienleer.

Voor meer informatie over Wrangler en de Westside Hipster look ga je naar: www.wrangler-europe.com

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook