Villa Massa Limoncello: een zomer vol Italiaans temperament

donderdag, juli 05, 2012


Fris, zacht en verfijnd van smaak. Voor de echte Italië-liefhebbers inmiddels een begrip. Villa Massa is dé Limoncello, gemaakt met passie en traditioneel volgens een Italiaans familierecept uit 1890. Hierbij wordt nog altijd exclusief gebruik gemaakt van de beste citroenen uit Sorrento, waarvan de schil het geheim is van de ongekende kwaliteit en unieke zachte smaak. Vier dagen lang trekken flinterdunne verse citroenschillen in 96% alcohol, waarna de alcohol met zorg wordt gefilterd. Zodra een bestelling binnenkomt, worden pas water en suiker toegevoegd om het vervolgens te bottelen. Italiaans vakmanschap waardoor Villa Massa Limoncello 100% natuurlijk is.

Alhoewel Limoncello oorspronkelijk enkel als digestief wordt gedronken na de maaltijd, zijn de culinaire mogelijkheden met Villa Massa groot; heerlijk in of bij nagerechten, in de koffie als een echte Italian Espresso en als onweerstaanbare cocktail. En speciaal voor de (hopelijk) hete zomerdagen zorgen de Villa Massa Mojito cocktail of verrassende longdrink mix Villa Massa & Tonic voor een verfrissende sparkeling feeling.

Villa Massa Mojito
Ingrediënten: 

6 cl Villa Massa Limoncello
Bruisend mineraalwater / Sprite
Ruim 10 muntblaadjes
4 citroenpartjes
Crushed ijs
Tumbler glas

Vul een tumbler glas met 4 citroenpartjes en stamp deze zachtjes zodat de sappen vrijkomen (meer kneuzen dan stampen). Vul het glas met 10 muntblaadjes en crushed ijs. Schenk dan de Villa Massa over het ijs in het glas. Gebruik een lepel om alles netjes door te roeren. Voeg wat extra crushed ijs en mineraalwater of Sprite toe. Garneer met een mooi muntblaadje.Villa Massa & Tonic
Ingrediënten:

3,5 cl Villa Massa Limoncello
12 cl Tonic
Citroen partje of citroen zest 
IJsblokjes
Longdrink of groot wijnglas

Vul het glas met veel ijs. Schenk de Villa Massa in het glas en vul het aan met tonic tot 1 cm onder de rand. Roer de mix door met een lepel. Garneer met een citroenpartje of een citroen zest.
Tip van de bartender: garneer extra met citroengras.


Een glaasje Limoncello puur, een verrassende mix met tonic of een frisse Mojito cocktail. Villa Massa zorgt deze zomer voor hét Italiaanse gevoel en temperament!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook