Tijd zat met de nieuwe collectie van Orefici

maandag, juli 30, 2012


Voor de nieuwe collectie van Orefici staat Italiaans vakmanschap en Zwitserse precisie centraal voor een reeks kwalitatief hoogstaande horloges die de perfecte balans vormen tussen ouderwetse precisie en een stoere, sportieve, maar moderne look.


Drie nieuwe uniseks modellen worden aan de Classico lijn toegevoegd: Classico Chronograph, Classico Small Seconds en de Classico Worldtime. De Classico Chronograph heeft een mooi clean uurwerk met twee  chronografen en heeft een strakke ‘less is more’ uitstraling. De Classico Small Seconds is een echte klassieke schoonheid die zijn naam eer aan doet door het gebruik van Romeinse cijfers op de wijzerplaat. Dit geeft het uurwerk een klassieke, stijlvolle uitstraling. Voor de echte globetrotters onder ons is er de Classico Worldtime. Dit horloge is perfect voor ware avonturiers, wiens leven nooit stil staat. De worldtime functie houdt nauwkeuring de gewenste tijdzone bij, van New York tot LA en van Milaan tot Tokyo. De Classico zijn verkrijgbaar vanaf € 395,-.


Een ander nieuw succes binnen de Orefici familie zijn de Swiss made Subacqueo Trenta en de Subacqueo Rubber (v.a €595,-). De Subacqueo is ontworpen voor de meest intensieve watersporten en functioneert tot een diepte van ongeveer 100 meter of 330 feet onder water.

De Gladiator Edizione Speciale is ontworpen ter gelegenheid van de 150ste verjaardag van Italië. De originele behuizing bleef in tact, maar verder kreeg de Editione Speciale een geheel nieuw en eigen ontwerp wat deze special edition dan ook echt het “one of a kind” gevoel geeft. Het resultaat is een schitterend uurwerk, met een bijzonder stijlvol uiterlijk. Bijzondere details op het horloge zijn de graveringen; op de achterkant van het horloge is gegraveerd ‘150e anniversaro unita ‘d’ italia’. Ook op de zijkant is in reliëf ‘edizione speciale’ geplaatst, met daaromheen drie gegraveerde strepen, die staan voor de 3 strepen van de Italiaanse vlag. De Edizione Speciale is verkrijgbaar in klassiek zwart en rosé goud vanaf € 595,-.

Orefici is er voor de man van de wereld en van het water die zich dagelijks omringd met wat luxe! Voor meer informatie van Orefici ga je naar: www.oreficiwatches.nl

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook