Strellson LOADED: straight, strong & smart

maandag, juli 16, 2012


Het fashionlabel Strellson lanceert een nieuwe geur genaamd LOADED. LOADED is bedoelt voor elk individu die met succes en intelligentie zich nonchalant door elke metropool beweegt. De frisse geur met kruidige topnoten schudt direct wakker en laat zintuigen tot leven komen.

De geur opent met de topnoten van bergamot, elimi, kruidige zwarte peper, gecombineerd met knisperend bevroren groen blad zorgen die samen voor de frisheid van de geur zorgen. De middennoot laat het mannelijke karakter van de geur goed naar voren komen. Gember met een citrusachtige ondertoon, een hint van mirre en aromatische lavendel. In de basisnoot komt het contrasterende spel van warm en koud duidelijk tot leven, waar patchouli, houttonen en amber worden gecombineerd met vanille. Een verrassende en energieke geur!

De metalen details van de flacon, het rode embleem en het geborstelde metaal onderstrepen de mannelijkheid en de sportieve identiteit van de geur. Avontuurlijk, tegenstrijdig en verrassend. Strellson’s LOADED is mannelijk tot in de kern!

De lijn van Strellson LOADED bestaat uit een eau de toilette (vanaf €37,50), een after shave lotion, een shower gel, een stick deodorant en een spray deodorant en is verkrijgbaar bij de betere parfumerie.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook