Relaunch WE Fundamentals Underwear

woensdag, juli 18, 2012

Eind juli lanceert WE Fashion de nieuwe Fundamentals underwear collectie voor mannen, vrouwens en kids. Al het underwear is vanaf dat moment onder de naam Fundamentals verkrijgbaar in een nieuwe, frisse verpakking. ‘Met de vernieuwde Fundamentals collectie levert WE de ideale basis die past bij ieder moment en iedere outfit. True style from the bottom up!’ Aldus Martine van der Graaf, concept design manager WE Accessoires.

Het Basic underwear is één van de meest succesvolle collecties van WE en blijft dan ook gewoon onderdeel van het assortiment, alleen met nog meer keus qua stijlen voor de heren. Waar wij nog meer van profiteren is de Performance collectie waar draagcomfort het uitgangspunt is. Een v-hals t-shirt en trunk die als een tweede huid zitten. Niets is erger dan knellend ondergoed!


WE Fashion voegt meerdere keren per jaar nieuwe Fashion items toe in het assortiment met prints en kleuren die passen bij het seizoen. De genoemde Performance en Basic items blijven vaste pijlers binnen de Fundamentals collectie.

De vernieuwde WE Fundamentals collectie is vanaf eind juli te koop in een selectie van WE Stores in binnen en buitenland en in de webshop: wefashion.com

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook