PHILOMIJN met nog meer voor mannen

woensdag, juli 04, 2012


PHILOMIJN is het stijlvolle en stoere label van ontwerpster Philomijn Eijssen. Na gewerkt te hebben voor Italiaanse en Nederlandse modemerken, lanceerde zij in 2006 haar eigen accessoirelabel met een eigen, herkenbare identiteit. De ontwerpen zijn stijlvol en tijdloos vormgegeven met een oog voor detail.

THIJE €379,00
Nieuw dit najaar is Thije: een businesstas speciaal ontworpen voor de vele mannen die aandrongen op een eigen PHILOMIJN! Een prachtig, klassiek gestyled tas in de kleur cognac voor naar het werk, maar casual en stoer genoeg voor een dagje statten .


Voor de reizigers introduceert PHILOMIJN de Trolley. Een grote reistas met een stoere uitstraling. Deze wordt geproduceerd in twee maten, een cabinmodel (€589,00) en een laadruimmodel(€789,00). Deze trollys zijn multifunctioneel dankzij een onderstel met wielen en verschillende hengsels zoals een dubbele draagband bovenop en rugzak straps aan de achterzijde.
De producten van PHILOMIJN worden met de hand in Nederland gemaakt. In geselecteerde ateliers wordt ieder product met aandacht door vakmensen vervaardigd. Hierdoor is een constante kwaliteit gegarandeerd en kan er het hele jaar door snel geleverd worden. Voor meer informatie en verkoopadressen: www.philomijn.nl

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook