Mediterraanse sferen bij Mangusto

maandag, juli 09, 2012


De Coolsingel heeft dankzij de opening van nieuwe horecagelegenheid Mangusto een mediterraans tintje gekregen. In landen aan de Middellandse zee zijn cafeetjes waar je even snel neerstrijkt voor een lekker broodje, een kop koffie of een glas wijn met een snack een bekend fenomeen in het straatbeeld. Bij Mangusto kunnen gasten terecht voor een snelle lunch en mensen met veel haast kunnen gebruik maken van de take away.

Wie alle tijd van de wereld heeft, neemt op z’n gemak plaats en geniet van de aangeboden lekkernijen. Denk aan authentiek schepijs van De IJssalon, vers belegde broodjes, bocadillo’s (kleine belegde broodjes), koffie en per glas geschonken wijnen, prosecco of champagne. De zomers mogen in Nederland dan wel niet altijd even mediterraans aandoen, Mangusto doet dat wel.


Zelf zijn wij natuurlijk ook even langs geweest om ons aan de Middellandse zee kust te wanen. Het interieur is strak, modern en speels tegelijk. Hoewel het menu qua broodjes niet heel speciaal is of zich onderscheidt van andere horecagelegenheden, is de prijs/kwaliteit verhouding goed. Royaal belegde broodjes met een presentatie waar aandacht aan besteed wordt! De personeel is heel informeel, maar gastvrij. Voor een snelle hap een aanrader.

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook