Gillette's eerste 3-in-1 product om te scheren, trimmen en accentueren

woensdag, juli 25, 2012


Wat hebben André 3000, Gael García Bernal en Adrien Brody met elkaar gemeen? Ze zijn alle drie stijliconen, Masters of Style en de nieuwe gezichten van de Gilette Fusion ProGlide Styler, het eerste 3-in-1 scheersysteem op de Nederlandse markt.


Trendwatchers zien dat de opkomende trend van mannen met baard, sik of snor zich voortzet in de tweede helft van 2012. Twee trends domineren steeds meer het straatbeeld: de Mustang, rauwe en pittige looks en de Urban Union trend, puur en basic.

Opvallend is dat de mannen in beide trends een natuurlijke en mannelijke look hebben. Het laten staan van gezichtsbeharing past hier goed bij. Afhankelijk van de gezichtsvorm en de situatie waar de man zich in bevindt, kan hij zijn gezichtshaar stylen. De Gilette Styler heeft drie functionaliteiten in één apparaat: scheren, trimmen en accentueren. Het is een compact en eenvoudig te gebruiken scheersysteem dat een fashionable en verzorgde baard, sik of snor garandeert!


Voor het scheren leveren de dunne mesjes van Fusion ProGlide een comfortabele scheerervaring en een glad resultaat. Een powertrimmer met drie kammetjes glijdt gemakkelijk door het haar en trimt gelijkmatig op drie verschillende niveaus. Voor de strakke, nauwkeurige lijnen is er het precisiemesje. Het nieuw ontwikkelde handvat behoudt grip bij het leggen van accenten in de styling van het gezichtshaar en zorgt daarmee voor een veilige dagelijkse scheerervaring.
Wil jij ook indruk maken met je gezichtshaar door je beste kenmerken naar voren te halen met behulp van de juiste styling? De Gillette Fusion ProGlide Styler is verkrijgbaar in drogisterijen en supermarkten met een adviesprijs van €24,99.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook