Comfort en audio doorbraak met nieuwe lijn Harman Kardon hoofdtelefoons

dinsdag, juli 03, 2012

HARMAN International Industries kondigt vandaag de nieuwe lijn Harman Kardon hoofdtelefoons aan, waar muziekliefhebbers en fans van het innovatieve en legendarische audiomerk van onder de indruk zullen zijn. De Harman Kardon hoofdtelefoons komen in vijf verschillende modellen voor: twee geluidsisolerende in-ear modellen speciaal voor iPhone-gebruik, twee modellen die op en over het oor gedragen worden en een draadloos Bluetooth model voor muziekliefhebbers die houden van een verfijnd design dat geheel in lijn is met het rijke akoestische erfgoed van Harman Kardon.


Het in-ear model NI (€99,95) heeft 9mm drivers om een groot dynamisch bereik en hoge geluidsdrukniveaus te bieden. Dit ultralight model heeft een rechthoekige zwarte behuizing - met de vorm van de achterkant van een iPhone - en een afstandsbediening met drie knoppen met een ingebouwde microfoon voor telefoongesprekken. Drie afmetingen siliconen hoesjes bieden een comfortabele pasvorm en geluidsisolatie.


Het in-ear model AE (€149,95) is een akoestisch verbeterde hoofdtelefoon die omgevingsgeluid isoleert en omsloten wordt met een zilverkleurige aluminium behuizing voor superieure akoestische demping om echte laag-frequentie reproductie te leveren. De hoofdtelefoons hebben eersteklas 9mm drivers die geoptimaliseerd zijn om samen met de metalen behuizing extra basrespons te leveren. Inbegrepen zijn een afstandsbediening met drie knoppen met een ingebouwde microfoon, evenals foam- en drie formaten siliconen hoesjes.

Het op het oor gedragen model CL (€199,00) wordt gedefinieerd door precisie met metalen scharnieren, een metalen afwerking en rechthoekige oorkleppen die het iconische ontwerp van de iPhone weerspiegelen. De 40mm drivers zijn uniek gevormd om een luchtstroom te creëren die de lage frequenties (bas) beter verlengt dan andere modellen in hun klasse. De afneembare kabels hebben afgewerkte metalen connectors, terwijl de kabels gemaakt zijn van een dicht geweven stof waardoor het gevoel, de duurzaamheid en flexibiliteit verbeterd worden.

Het over het oor gedragen model BT (€249,00) Bluetooth heeft een geïntegreerde microfoon zodat gebruikers hem niet af hoeven doen voor een gesprek. Ingebouwde afspeelknoppen bevinden zich langs de zijkant van één oorklep voor snelle muziekbediening. Deze krachtige draadloze hoofdtelefoon wordt opgeladen via de inbegrepen USB-kabel, maar werkt ook in passieve modus in tegen stelling tot concurrerende Bluetooth hoofdtelefoons. Dat betekent dat als de batterij, die 12 uur meegaat, leeg is, gebruikers de met stof beklede hoofdtelefoonkabel kunnen bevestigen voor bedraad afspelen van een iPhone, iPod of iPad.

Voor een modern design met geavanceerde akoestische prestaties kies je natuurlijk voor de modellen van Harman Kardon hoofdtelefoons met prijzen van €99 tot €249.
De Harman Kardon hoofdtelefoons zijn nu exclusief beschikbaar bij de Apple Store en op apple.com.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook