Carlos Santos: schoenen met karakter

vrijdag, juli 20, 2012


Carlos Santos, een vrij exclusief herenschoenenmerk, staat bekend om hun hoge kwaliteit, designs en ‘goodyear-welted’ techniek. De schoenen worden met veel zorg en handwerk in Portugal vervaardigd en dat zie je ook duidelijk aan het resultaat.

Carlos Santos heeft twee lijnen in de collectie met elk een geheel eigen karakter: Handcrafted en Santos by Carlos Santos. Het leer dat in de beide collecties wordt toegepast is voornamelijk afkomstig uit Frankrijk en Italië.

De handcrafted lijn van Carlos Santos is het summum op gebied van handgemaakte herenschoenen en kenmerkt zich door een zeer hoogwaardige afwerking en uitzonderlijke aandacht voor de detaillering van elke schoen. Handcrafted is de high end lijn van het merk met modellen vanaf €599,-


Santos by Carlos Santos heeft een wat speelse uitstraling door opvallend kleurgebruik en finish. De leesten zijn eigentijds vormgegeven en hebben een uitstekende pasvorm. De collectie waarborgt de klassieke allure van Carlos Santos omdat ook hier in de productie gebruik wordt gemaakt van duurzame maakwijzen. Het karakter van Santos is vooruitstrevend.

Carlos Santos wordt, onder andere, verkocht bij Sir Max in de 9 Straatjes in Amsterdam. Voor meer informatie over Carlos Santos ga je naar: www.santosshoes.com

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook