Tom Ford Special Edition Eyewear

donderdag, juni 21, 2012


De iconische elegantie van de jaren 50 heeft Tom Ford geïnspireerd tot het creëren van een tweetal ‘Special Edition’ optische monturen voor dames en heren. Deze retro geïnspireerde monturen zijn vervaardigd uit luxe waterbuffelhoorn met verguld wit- en geelgouden elementen. Dit benadrukt de authentieke, ambachtelijke werkwijze waarop deze ‘Special Editions’ tot stand zijn gekomen.

Als de naam Tom Ford je niet al overhaalt, dan doet de verpakking het zeker wel! Elk frame wordt namelijk gepresenteerd in een chic bakelieten kistje met zachtbruine voering. Tevens ontvang je ter verzorging van het waterbuffelhoorn een voedende crème, die aangebracht dient te worden met een speciaal doekje.


Het herenmontuur, dat robuuster is, wordt aangeboden in een witgoud verguld frame met bruin/grijs gestreept buffelhoorn en een geelgoud verguld frame met zwart gestreept buffelhoorn. Deze chique ‘Special Editions’ zijn uitsluitend verkrijgbaar via zorgvuldig geselecteerde opticiens voor €2.000,-. Naar eigen zeggen, de meest exclusieve monturen ooit, afkomstig van de hand van Tom Ford!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook