Nieuwe biologische bodylotions van Weleda

maandag, juni 25, 2012


Voor het verzorgen van de huid gebruiken zowel mannen als vrouwen meerdere malen per week een bodylotion. Steeds vaker wordt er bewust gekozen voor natuurlijke en biologische producten. Daarom introduceert Weleda vanaf juli 2012 vier nieuwe biologische bodylotions, elk met een unieke geur en formule.

Weleda is pionier in natuurlijke verzorgingsproducten en geneesmiddelen. De natuurlijke oorsprong van de ingrediënten voor verzorgingsproducten wordt gegarandeerd door het internationaal erkend NATRUE-keurmerk. Dat geldt ook voor de vier nieuwe bodylotions: Granaatappel Regenererende Bodylotion voor de rijpere huid, Wilde Rozen Verwennende Bodylotion voor de normale tot droge huid, Duindoorn Voedende Bodylotion voor de droge huid en Citrus Hydraterende Bodylotion voor alle huidtypes.


Elke bodylotion bevat essentiële plantenoliën die rijk zijn aan meervoudig onderzadigde vetzuren die de vochtigheid en elasticiteit van de huid vasthouden en een beschermend laagje geven. Deze formule ondersteunt de eigen krachten en de stofwisseling van de huid en houdt de huid in balans. Dankzij de fijne textuur trekken de lotions snel in.

De nieuwe bodylotions zijn verkrijgbaar vanaf juli 2012. Verkooppunten: natuurwinkels, zelfstandige drogisten, Etos, De Tuinen, DA, D.I.O. en EkoPlaza. Voor meer informatie over de producten van Weleda ga je naar: http://www.weleda.nl./

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook