Monte Scroppino gaat zonnige zomer tegemoet

maandag, juni 18, 2012


Het originele Venetiaanse recept van Monte Scroppino Originale is sinds zeven jaar verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Ondernemer Michel van den Bergh haalde het drankje naar Nederland en inmiddels heeft Monte Scroppino Originale de Nederlandse horeca veroverd.

Toen Van den Bergh tien jaar geleden voor het eerst een scroppino proefde op een Italiaans terras wist hij dat hij (wit)goud in handen had. Monte Scroppino Originale wordt volgens oud-Venetiaans recept bereidt en bestaat uit wodka, mousserende wijn en een speciaal soort limoenroomijs. Smaak, balans, structuur en temperatuur zijn de vier voornaamste eisen waaraan de cocktail moet voldoen. Waar het originele drankje altijd met de hand geklopt wordt, is Monte Scroppino Originale erin geslaagd om deze receptuur te vangen in een dispenser.


De Monte Scroppino Originale Macchina, een designdispenser die in een handomdraai scroppino’s tapt, heeft al een vaste plek gekregen in de betere café's en restaurants door heel Nederland en is bovendien te huren voor evenementen en thuisgebruik.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook