Manscaping: de Boyzilian

woensdag, januari 08, 2014

Manscaping, een moderne term die vaak gebruik wordt voor het verwijderen van (overbodig) lichaamshaar door het te knippen, scheren of waxen. Iets wat eerst alleen bij atleten en modellen hoorde, is nu een standaard onderdeel geworden van de verzorgingsroutine van elke moderne man.

Zo heeft bijna elke schoonheidsalon een lijst met verschillende wax-behandelingen, speciaal voor de man. Wat de Brazilian wax is voor vrouwen, heet in de mannelijke variant: de Boyzilian.

De Mankini (v.a €25)
De Boyzilian kent verschillende varianten. De simpelste versie is de Mankini: de mannenvariant van de bikinilijn. Bij de Mankini wordt al het haar dat buiten de slip komt verwijderd. Dus al het schaamhaar dat richting de lies en aan de zijkant van de balzak en penis groeit.
De (full) Boyzilian (v.a €49)
Daarnaast heb je de (full) Boyzilian. De echte mannenvariant van de brazilian wax - alles weg! Hier wordt het haar verwijderd van de ballen, de 'bikinilijn' en de bilnaad. Zelf vind ik de (full) Boyzilian niet bij oudere mannen passen. Er moet een onderscheid blijven tussen de jongens en de mannen. Zo kan je er ook voor kiezen een driehoekje of streepje te laten staan!

De BSC (v.a €79)
De BSC (Back, Sack & Crack) is een van de meest complete waxbehandelingen. De (full) Boyzilian wordt gecombineerd met een back wax. Niets is minder sexy dan een behaarde rug. Met de BSC is je gladde look pas echt compleet. Je kan natuurlijk niet  aan de voorkant kaal zijn en aan de achterkant een tapijt hebben hangen.

De prijzen zijn gebasseerd op de verschillende waxbehandelingen van Red Carpet Queen. Naast de standaard waxbehandelingen biedt RCQ ook Body Sugaring aan. Body Sugaring is een zachte, veilige en minder pijnlijk methode voor het ontharen met hars. Alle delen van het lichaam worden onthaard met een suikerpasta. Het systeem werkt perfect voor alle huid- en haartypen, bij mannen en vrouwen; het heeft eigenlijk alleen maar voordelen.

Zie jij door het bos je zaakje niet meer? Dan wordt het waarschijnlijk hoog tijd het bos op een professionele manier te kappen!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook