Greenland: Pure & White

maandag, juni 04, 2012


De subtiele geuren en zijde zachte texturen van de Greenland verzorgingsproducten zorgen voor een heerlijke, natuurlijke belevenis. Bijzonder geschikt voor iedereen die van biologische verzorging houdt.

De Pure & White verzorgingsproducten zijn gecertificeerd biologisch en bevatten diverse ingrediënten op basis van plantaardige stoffen. Geen minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen of synthetische geuren, maar ingrediënten gewonnen uit planten die op een natuurlijke en duurzame wijze geteeld zijn, zonder gebruik van pesticiden of chemische meststoffen. Puur natuur dus.

Één van de producten die ik heb getest is de Pure & White Shower Cream (€10,95) Cotton Flower & White Lotus. De creme voelt zacht aan en heeft geen uitdrogende werking op mijn huid. De geur van de shower cream is heel subtiel, maar lekker fris. Ook de Pure & White Body Oil (€10,95) Italian Lime & Vanilia voelde heerlijk aan. Licht van structuur, maar enorm voedend.


Pure & White Shower Cream en Body Oil bevatten biologische ingrediënten, waaronder: Aloë Vera, Glycerine, Shea Butter, bekend om hun hydraterende eigenschappen en zonnebloemolie met een hoge concentratie vitamine E, een anti-oxidant die de huid revitaliseert en weefselherstel versnelt.


De producten van Greenland zijn betaalbaar en 100% ecologisch en biologisch. De producten zijn gewoon te koop bij de Etos of online te bestellen via hun webshop: www.greenland.nl

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook