DS Action Diver Automatic Chronograph

maandag, juni 11, 2012


Knap zeewaardig, dat is de in het oog springende nieuwe DS Action Diver Automatic Chronograph, met zijn extreme klaar-voor-actie uiterlijk. Dit horloge is het logische vervolg op de vorige DS Action serie van extreemsport horloges van het Zwitserse sporthorlogemerk. Compromisloos in zowel verschijningsvorm als functie en vervaardigd naar de strenge ISO 6425 standaard voor duikhorloges.

Deze duiker met chronograaf valt onmiddellijk op dankzij zijn 45,2 mm grote kast van geborsteld staal en zijn massieve, gepolijste lunet: breed, gekarteld en onder alle omstandigheden makkelijk te bedienen. Het gebruik van Superluminova op de wijzerplaat en op de oversized cijfers garandeert duidelijke afleesbaarheid, zelfs in de donkere diepten onder water. Een saffieren horlogeglas met antireflectielaag beschermt dit indrukwekkende horloge van alle mogelijke onderwatergevaren.

De DS Action Diver Chronograph is uitgevoerd met een automatisch uurwerk voor exact en zorgenvrij timen. Het horloge heeft een kleine secondewijzer en 30-minuten teller, uren, minuten, centrale secondewijzer en datum. De quick-set drukknop is geplaatst op de positie van 10 uur. De beschermde, geschroefde kroon met DS monogram, de drie drukknoppen met schroefbeveiliging en het geschroefde deksel maken de DS Action Diver waterdicht tot een duikdiepte van 200 meter. De drukknoppen zijn stijlvol voorzien van detaillering in zwart PVD. Het solide deksel draagt een schildpad als historische verwijzing naar het verleden en al sinds de jaren 1950 en 1960 het symbool voor extreme waterbestendigheid van Certina duikhorloges.
DS Action Diver Chronograph Roestvrij staal: € 1.690,-

Een mooie, volledig geborstelde drie-rijen band van roestvrij staal met veiligheidsvouwgesp en duikextensie verzekeren je ervan dat jouw DS Action Diver altijd bij je blijft. Er is ook een versie verkrijgbaar met een tweekleurige rubberband met de inscripties CERTINA, DIVER en het voormalige Certina logo. Ook deze band heeft een veiligheidsvouwsluiting en wordt geleverd met duikextensie.

DS Action Diver Chronograph Rubber band: € 1.670,-  

Een mannelijk horloge op alle fronten door de combinatie van dynamisch en stoer design en de traditie van uitzonderlijk bestendige constructie. DS Action Diver Automatic Chronograph is er voor het serieuze werk tegen een betaalbare prijs.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook