Cravatta Pelliano: Movie Stars

vrijdag, juni 08, 2012


Cravatta Pelliano wist met haar unieke en stijlvolle designs de harten van de eigentijdse man te veroveren. Het merk brengt de kledingkast van elke man naar het volgende level met haar bijzondere stropdassen, pôchets en vlinderdassen van zijde en linnen.

In de tweede collectie van Cravatta Pelliano staat traditie centraal. Alle producten binnen deze vertrouwde collectie kenmerken zich door hun verfijnde mix van Italiaanse allure en Nederlands design. Geïnspireerd door tal van wereldberoemde iconen uit de filmindustrie, ieder met een eigenzinnige quote, is elk product uit deze tweede collectie gebaseerd op een fictief karakter.

Een greep uit de Movie Stars collectie van Cravatta Pelliano omvat onder andere de (1) Mr. Ripley, de (2)Tyler Durden, de (3) Patrick Bateman en de (4) Gordon Gekko. De stropdassen zijn ontworpen volgens Dutch Design en handgemaakt door de allerbeste Italiaanse vaklieden. Deze 100% zijde stijliconen staan garant voor een moderne, luxe look. 

Er komt een nieuwe trend aan, en bij Cravatta Pelliano voelen zij het. Vlinderdassen. Zij gaan het helemaal worden. Kijk maar in Italië, online of in de duurste clubs. En (hopelijk) binnenkort overal op straat, want ook wij zijn fan! 

Een vlinderdas waar ze bijzonder trots op zijn is de Zazi (€54,50). Geïnspireerd op hun baby zebra, tevens de mascotte van Cravatta Pelliano. Ook de vlinderdassen zijn van 100% zijde. De maat is aan te passen, zodat de vlinderstrik zelfs om de allerdikste nek van een Siciliaanse maffioso past.

Voor meer informatie over de collectie van Cravatta Pelliano ga je naar: http://www.cravattapelliano.com/

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook