Nieuwste paradepaardje 'Lenoria' van Hästens

donderdag, mei 03, 2012


Het bekende, luxe beddenmerk Hästens introduceert de Lenoria, een bed dat het beste van al zijn voorgangers qua materialen en keuzemogelijkheden combineert én verstelbaar is.

Natuurlijke materialen hebben de eigenschap zich naar het lichaam te vormen en je de juiste ondersteuning te bieden. Bovendien zorgen deze materialen ervoor dat je in het bed ligt, in plaats van erop. Dit betekent dieper en langer slapen. Wie koestert een heerlijke slaappartij nou niet?

De Lenoria is helemaal af te stellen op individuele wensen, van hoofdbord tot mate van vering. Het hoofd- en voeteneinde kunnen zowel afzonderlijk als tegelijkertijd worden bediend via de afstandsbediening, maar ook via de Bluetooth verbinding van een Android smartphone(!).


De Lenoria is een tweezijdig verstelbaar bed dat zeer geschikt is voor iedereen die het belang van een goede nachtrust inziet, maar ook comfortabel wil lezen, werken of tv-kijken in bed. De bedden zijn uiteraard verkrijgbaar in de herkenbare blauw-wit geblokte bekleding, maar ook in meer dan 30 andere stoffen en kleuren.

Een Hästens bed is verkrijgbaar vanaf € 3.800,- , een tweepersoons Lenoria kost € 22.800,-. Voor meer informatie: http://www.hastens.com/.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook