Moët Ice Imperial: champagne ‘on the rocks’

woensdag, april 04, 2012


In de zomer is er niets lekkerder dan terrassen met een ijskoud drankje. Moët & Chandon zorgt voor wat extra verkoeling met de eerste champagne die met ijs gedronken wordt, namelijk de Moët Ice Impérial.

Deze frisse, unieke blend van het beroemde champagnehuis Moët & Chandon is een van de grootste innovaties in de geschiedenis. Moët Ice Imperial staat voor een nieuwe champagnebelevenis door sensaties van heldere frisheid en krachtige tropische fruitaroma’s. De smaak blijft dankzij een rijke blend optimaal behouden bij toevoeging van ijs.


Moët Ice Impérial nodigt liefhebbers uit de unieke frisheid van een koel drankje en the fun van een spontaan overdags feestje te ontdekken. Moët Ice Impérial wordt geserveerd in grote, witte cabernet stijl glazen die de frisheid optimaal tot zijn recht laten komen. De elegante fles is wit gelakt met een “black tie”, een gouden label en zilveren hals; een karakteristieke uitstraling, passend bij een innovatieve en uitgesproken champagne. Met Moët Ice Impérial versterkt Moët & Chandon dé belevenis van de zomer, bij witvis, zomerse salades en lichte barbecues.

Moët Ice Impérial is exclusief verkrijgbaar bij de mooiste zomerhotspots in het land, onder meer aan de kust, in de randstad en in het zuiden van het land. Adviesverkoopprijs: € 49,99. Voor meer informatie over de verkooppunten ga je naar:  www.moethennessy.nl

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook