Logitech Ultrathin Keyboard Cover voor de iPad

zondag, april 22, 2012


Logitech introduceert een nieuwe toetsenbordaccessoire voor de derde generatie iPad en iPad 2: de Ultrathin Keyboard Cover. Deze alles-in-een oplossing heeft twee standen waardoor zowel het bekijken van video's als het typen van e-mails comfortabel is en tegelijkertijd een ultradunne beschermlaag wordt geboden voor het scherm van de iPad. De Logitech Ultrathin Keyboard Cover zorgt voor een optimale bescherming van de iPad. Dit product beschikt over een slanke, gestroomlijnde aluminium cover, inclusief ingebouwd draadloos toetsenbord dat via bluetooth eenvoudig te verbinden is met de iPad. De ingebouwde standaard zorgt ervoor dat de iPad in de best mogelijke hoek staat voor bijvoorbeeld het typen van e-mails of het bekijken van films.


Net als bij een smart cover, hecht de Logitech Ultrathin Keyboard Cover met een magnetische clip snel en veilig aan de iPad. Daarnaast beschikt de cover over een directe aan-uitfunctie, die de iPad automatisch inschakelt wanneer de iPad-cover wordt geopend en op stand-by zet wanneer deze wordt gesloten. Met een zes maanden lange gebruiksduur van de batterij (op basis van twee uur gebruik per dag) hoeft de iPad-gebruiker zich geen zorgen te maken over het opladen van het toetsenbord.


De Logitech Ultrathin Keyboard Cover is naar verwachting beschikbaar voor een adviesprijs van €99,99. Voor meer informatie over de producten van Logitech ga je naar: www.logitech.com

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook