Interieurontwerper Heinz Julen nu ook in Amsterdam

maandag, april 23, 2012


De legendarische Cube Chair van Heinz Julen is wereldwijd geliefd. Als architect rekende hij af met luxe maar saaie hotels in skioorden en als interieur designer geeft hij een nieuwe invulling aan een chique interieur. Goed nieuws, want zijn ontwerpen zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar! In de Molsteeg in Amsterdam opende hij enige tijd geleden zijn eerste Nederlandse winkel: Heinz Julen Amsterdam.


De Zwitserse designer staat bekend om groot en robuust werk met oog voor detail. Zijn stijl is industrieel, maar chic. De iconische Cube Chair is hier het perfecte voorbeeld van, het oogt industrieel en krachtig op het eerste gezicht. Toch is het zeer duidelijk ambachtelijk, vervaardigd uit duurzame en goed afgewerkte materialen als notenhout en RVS.


Als architect heeft Heinz Julen in het chique wintersportparadijs Zermatt een aantal hotels ontworpen en ingericht, zoals het internationaal bekende Backstage Hotel en het Coeur des Alpes. Zijn uitgesproken smaak en bijzondere design creëerden al gauw grote vraag bij wintersportliefhebbers over de hele wereld.

Hoewel zijn items qua prijs niet voor iedereen zijn weggelegd zullen we van Heinz ook in Nederland nog veel gaan horen.Voor meer informatie over Heinz Julen ga je naar: www.heinzjulen-amsterdam.com

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook