The Inglot Look

vrijdag, april 27, 2012


Het make-up merk Inglot introduceert The Inglot Look. Een serie online contests met als uitgangspunt een zoektocht naar de ultieme look. De kick off is heel toepasselijk met de Inglot Summer Look. Vanaf zondag 15 april kan iedereen zich als een ware make-up artist uitleven en een eigen interpretatie geven op de Inglot Summer Look. Gedurende 6 weken kunnen filmpjes en foto’s worden geupload naar de speciale campagnesite www.theinglotlook.nl met een tutorial van de eigen bedachte Summer Look.

"We krijgen zo vaak enthousiaste reacties op onze gevarieerde collectie en de mogelijkheden van onze producten. Inglot staat voor beauty en fun. Natuurlijk willen we dat graag met iedereen delen. Wij hopen door deze serie contests iedereen te inspireren meer te experimenteren." 
- Bianca de Kruiff, eigenaresse van Inglot Nederland

   

 De Inglot vakjury kiest elke week een weekwinnaar. Na 6 weken wordt in de Flagship Store in Amsterdam tijdens een Inglot Summer Party de overall winnaar bekend gemaakt. Voor alle weekwinnaars zijn er speciale Inglot gifts, maar de winnaar van The Summer Look krijgt iets heel speciaals. De door haar bedachte look wordt uitgeroepen tot The Inglot Summer Look 2012 en zal in een mooie verpakking worden verkocht in de winkels. Daarnaast wordt de winnaar verwend met een grote koffer boordenvol met Inglot make-up goodies. Welke make-up lover wil dat nu niet? Voor meer informatie ga je naar: http://theinglotlook.nl/

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook