Wrangler: Get your edge back!

woensdag, maart 07, 2012


Voorjaar/zomer 2012 staat volgens Wrangler in het teken van Get Your Edge Back, waarbij de geweven selvedge stof een hoofdrol krijgt. De Get Your Edge Back collectie biedt alles waar het merk Wrangler voor staat: relevante details, Broken Twill stof, vernieuwende denim, indigo, eigentijdse pasvormen, unieke modellen en een moderne stijl.

Jeans met de selvedge streep op de naad staan gelijk aan: jeans met karakter. De denim is geweven op speciale smalle weefgetouwen, traditionele machines die een handgemaakt effect geven, zoals de meeste denim tot de zeventiger jaren werd gemaakt, dus dé stof van vintage jeans. Met deze keuze voor selvedge denim laat Wrangler zien dat zij gaat voor authenticiteit en ‘getting its edge back’.


Ook het iconische 27MW Western denim shirt van Wrangler, waarmee David Beckham onlangs is gespot, blijft een klassieker. Of de traditionele 11MJ denim jacket, ooit gedragen door John Lennon, blijft geliefd om zijn comfortabele pasvorm, duurzaamheid en elegantie. De verschillende denimstoffen en innovatieve wassingen geven het ontwerp steeds weer een nieuwe look. Het is een perfecte match bij alle vondsten die je doet in een vintage store.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook