Viktor&Rolf: Spicebomb

donderdag, maart 01, 2012

Viktor & Rolf voegt, na hun success met Antidote, een tweede geur toe aan hun mannenlijn, genaamd Spicebomb. Opnieuw een spannende en rijke geur met een flacon in de vorm van een handgranaat. Olivier Polge heeft voor de dames al een imposante bloemengeur ontwikkeld, genaamd Flowerbomb, maar eerst zijn de mannen aan de beurt.


Olivier heeft een explosieve geur voor Viktor&Rolf samengesteld op basis van kruiden en gemaakt van de beste grondstoffen. De basis van de geur is leer, tabak en vetiver. Na de overweldigende opening komen frisse noten als bergamot, grapefruit, elemi-hars en roze peper naar boven gevolgd door de wat zoetere geuren van saffraan en chilipeper.  Een uitermate ingewikkelde geur die verslavend werkt!


Hoewel Spicebomb eerst exclusief verkrijgbaar was in De Bijenkorf van Amsterdam en Rotterdam is de geur vanaf vandaag in alle door Viktor&Rolf erkende verkooppunten verkrijgbaar. De collectie bestaat uit een eau de toilette van 50ml (€55) en 90ml (€75), een after shave balm 100ml (€40), een showergel 200ml (€28) en een deo spray van 150ml (€28).


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook