Property Of...tas(t) toe!

woensdag, maart 14, 2012


Property Of… is een nieuw mannentassen en -accessoires label dat momenteel in alle grote magazines te zien is. Het merk kent zijn origine in Singapore, maar wordt momenteel in meer dan 150 winkels wereldwijd verkocht met een flagshipstore op de Herenstraat in Amsterdam. Het label staat bekend om haar tijdloze design, goed doordachte functionaliteit en subtiele labeling (Property Of…) waarbij de identiteit van de eigenaar voorop wordt gesteld.


Property Of... heeft gemerkt dat de rugtas weer helemaal terug is in het straatbeeld. Wat vroeger voornamelijk verkeerd gedragen werd door brugpiepers en nerds, is nu een absolute must-have. De tassen van Property Of... zijn ontworpen voor elk gelegenheid. Of je nou naar je werk, college of zelfs school gaat.

Belangrijk is dat de backpack regenbestendig is en dat wanneer je hem gebruikt voor een laptop, deze goed beschermd wordt. De Hector Backpack, voorzien van speciaal vak voor laptops van Property Of... is de ideale backpack, functioneel en stoer. Het materiaal is waxed canvas en de afwerking is van leer.


Heb je helemaal niets met rugtassen? Of wil je de trauma's van de middelbare school niet herleven en zoek je liever een functionele tas voor naar je werk, voor laptop en papieren, kies dan voor de nieuwste Alfred Workbag Indigo. Het materiaal is eveneens waxed canvas met een afwerking van leer. De Alfred Workbag Indigo ligt vanaf nu in de winkel en is ook online te koop. Indigo is de kleur voor dit seizoen, de tas is tijdloos, mede door het ontwerp.


Voor meer informatie over de collectie van Property Of.. ga je naar: http://thepropertyof.com

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook